Odlingstunnlar

Visa kategorier och filter

SW Horto - Haygrove

SW Horto är återförsäljare för Haygrove Tunnelsystem.

Att odla under tunnel säkerställer kvaliteten hos din produkt vilket i sin tur ger högre och tryggare avkastning. I en tunnel får du möjlighet att ha en större kontroll på din odling.

Haygrove är själva stora producenter av bär och frukt och använder och utvecklar sina produkter på deras egna gårdar i England, Sydafrika, Portugal och Kina. Deras ingenjörer jobbar ständigt på att utveckla och anpassa deras produkter till olika klimat och grödor.

Haygrove har ett stort utbud på odlingstunnlar för både bär, frukt och grönsaker och erbjuder även uppbindningssystem för hallon och björnbär samt table-top system för jordgubbar. Förutom att maximera bärodlingar kan tunnlarna dessutom erbjuda plantskolor "tak över huvudet" med både skuggning, drivning och skydd.

Många upplever att det är lättare och går snabbare att skörda i en tunnel, framförallt om du väljer ett Table-top system. Du är skyddad från vädret och bären är mer lättillgängliga. Så i dagens hårda konkurrens om arbetskraft kan tunnlar göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden.

För mer information, kontakta oss så hjälper vi dig.