Vårt sortiment av Stenullsmattor

Nedan finner du ett urval av leveransklara stenullsmattor/ kuber direkt från leverantör till odling.
För fler modeller, storlekar och leveransmöjligheter kontakta din säljare.

PLUGG
Grodan Plugg
Hållbar plugg med fin struktur och fasthet för en snabb och jämn rotning.

ODLINGSKUBER
Grodan Delta
Ger en jämn och säker tillväxtstart vid förökning av plantor. Fiberstrukturen möjliggör en snabb och säker rotning samt jämn utbredning av plantans rötter i hela kuben. Modellen kommer ersättas av Grodan Plantop.

Grodan Plantop NG 2.0
Grodans nya standardkub för förökning av grönsaksplantor. Ger en jämn fördelning av vatten och näring i hela kuben med minimalt dräneringsbortfall. Fiberstrukturen ger en snabb och säker utveckling av unga plantors fina rötter i hela kuben. Förenklar kontrollen av näring- och vattentillgång under helat tillväxtperioden.

ODLINGSMATTOR
Grodan Vital NG 2.0
En matta med fin struktur för precisionsodling av plantor som har behov av en snabb styrning av Lt och vattentillgång.

Grodan Prestige NG 2.0
En matta till odlingar med behov av snabb tillväxtstart och med fortsatt tillväxt under hela sommarsäsongen. Ger en snabb rotning tack vare en öppnare fiberstruktur. En matta för att styra kraftfulla grödor mot rätt balans av både näring och vatten.

Grodan GT Master NG 2.0
En matta för de mest intensiva odlingarna. Består av två olika fiberstrukturlager. Ett finare lager i övre delen som ger en stabiliserande funktion och en luftigare struktur i det undre lagret för en förenklad rotning och utbredning av rötterna. Ger den optimala strukturen för att skapa de ideala omgivningarna för en maximal tillväxt och resultat vid de mest intensiva odlingarna. Ger minimalt med dräneringsbortfall och en exakt kontroll av näring och vattentillgång.